Een sterk fruitig, bloemig akkoord met noten van perzik, sinaasappel, kers, framboos en romige kokosnoot,
gevolgd door een rijk hart van jasmijn, roos en lelie, rustend op een basis van amber, vanille, hout en musk.

Dark Diamond is een type van Lenora's Black Diamond. De Dark Diamond is een bloemige versie met neroli, freesia, ylang ylang die aangevuld worden met groene appel, neroli en rozen afgerond met amber. Ook wordt ze een zwarte lotus flower mix genoemd.

Bijntje Blauw is een afgeleide van een bekend wasverzachter merk dat wij uiteraard niet mogen noemen. Deze frisse wasgeur begint met perzikjes, limes en appelschilletjes die overlopen naar jasmijn en katoenpluis om afgerond te worden door vanille aroma en poederige musk.

Snapbar Dream

€ 3,95

Snapbar Dream

€ 3,95

 Dream is een type van Lenora's Dream. Ze is uitgebracht als een unstoppable en als vloeibare versie. Een fijne wasverzachter of pareltjes geur van luxueuze lavendel, zijdezachte vanille en een cederhouten ondertoon.

Bijntje Heaven

€ 3,95

Bijntje Heaven

€ 3,95

Bijntjes Nectar in Heaven is een afgeleide van een bekend wasverzachter merk. Deze geurenmix begint met mooie bloemen en een paar druppels sappige perzikken die worden aangevuld met rood fruit, dan loopt deze geur door naar een exotisch bloemenboeket met een scheutje citroen om afgerond te worden door tonkabonen, amber en hout.

Snapbar Ocean

€ 3,95

Snapbar Ocean

€ 3,95

Ocean  type Lenora's Fresh van Don't Stop of Unstoppable in de turquoise (blauw-groen) gekleurde dop. Een mooie mix van sprankelende citrus, fruit omgeven met witte bloemen. 

Snapbar Spring

€ 3,95

Snapbar Spring

€ 3,95

Spring is een type van Lenore's Unstoppables Spring. Een voorjaarsgeur die in geurparels of geurboosters is gestopt hebben wij in vloeibare vorm, een mix vol lentebloemen wat cederhout afgerond met zachte patchouli tonen.

Fresh Linnen is die geur die je verwacht van pas gewassen linnengoed met een frisse wasverzachter. Een geur van poederige witte musk, een beetje pioenroos, was jasmijn en een hint van seringen.