Snapbar Jing

€ 3,95

Snapbar Jing

€ 3,95

De herkenbare Rituelen Geurolie of Jing. Ervaar met deze heerlijke waxmelts ook het ultieme rustgevende gevoel van o.a. de bloemige geur van de witte lotus.

 

 Sandelhout, patchouli, musk en amber geven de geur warmte.
Gecombineert fruitige accenten met fleurige elementen, zoals rozenblaadjes en viooltjes.

Snapbar Hammam

€ 3,95

Snapbar Hammam

€ 3,95

De herkenbare Rituelen Hammam. Ervaar met deze heerlijke frisse parfumolie ook het ultieme gevoel met de natuurlijke zuivering van Rozemarijn en Eucalyptus en voel je daardoor de hele dag vol met energie.

Snapbar Karma

€ 3,95

Snapbar Karma

€ 3,95

De herkenbare Rituelen Karma. Ervaar met deze heerlijke frisse parfumolie ook het ultieme gevoel van de bloemerige geur van de zoete lotusbloem en witte thee.

Snapbar Sakura

€ 3,95

Snapbar Sakura

€ 3,95

De herkenbare Rituelen Geurolie Sakura. Geniet van het leven met de luxe geur van Rijstmelk en Kersenbloesem.

De fragiele bloesems van de 'sakura' (Japanse kers) worden door Japanse dichters vaak omschreven als 'lente-sneeuw'. In Japan zijn ze een oeroud symbool voor de wedergeboorte van de natuur en puurheid. De delicate geur is heerlijk ontspannend. Geniet het hele jaar door van een lentegevoel in huis met de heerlijk zoete geur van biologische witte rijst en kersenbloesem.

De herkenbare Rituelen Orange Boeddha. Ervaar met deze heerlijke frisse waxmelts ook het ultieme gevoel van de verkwikkende geur van zoete sinaasappel en cederhout.

 

De sprankelende, kruidige friszoete geur van zoete sinaasappel stimuleert je energie en stelt je instaat om een goed humeur te creëren. Dit in combinatie met geur van cederhout heeft een ultiem effect op uw gesteldheid.

Snapbar Ayurveda

€ 3,95

Snapbar Ayurveda

€ 3,95

De herkenbare Rituelen waxmelt Ayurveda. Geniet van het leven met de zoete geur van Indian Rose en zoete amandelolie.

De herkenbare Rituelen melts van de Private Edition Imperial Rose. Ervaar met deze heerlijke melts ook de geur van een rozenbed volledig in bloei. De intense rozengeur wordt in combinatie met frisse groene thee als natuurlijk element vermengd. Deze worden aangevuld met een elegante en warme noot van musk.

De herkenbare Rituelen melts van de Private Collection Green Cardamom.
Deze compositie is gebaseerd op de harsachtige geur van groene kardemom, een heerlijk verfrissende geur.

Snapbar Douche

€ 3,95

Snapbar Douche

€ 3,95

De geur bevat als basis o.a Bamboo met een hart van Mint en een vleugje eucalyptus

Snapbar Banjoe

€ 3,95

Snapbar Banjoe

€ 3,95

De opwekkende geur van Kelp mineralen, vermengd met zeezout , om zo de stess van je af te schudden

Snapbar Vetiver

€ 3,95

Snapbar Vetiver

€ 3,95

Vetiver ,de geur ontspant en het rokerige, houtachtige aroma verwarmt en grondt.
De combinatie met ceder, elemi, kurkuma en patchouli geeft extra complexiteit en een heerlijk diepe aardse grondtoon.

Snapbar Amsterdam

€ 3,95

Snapbar Amsterdam

€ 3,95

De herkenbare Rituelen waxmelt Amsterdam. Deze geuren combinatie is geïnspireerd op de heerlijke geuren van Tulpen en Yuzu (citrusvrucht).

Snapbar Jade Vine

€ 3,95

Snapbar Jade Vine

€ 3,95

De herkenbare Rituelen waxmelts van de Private Collection Jade Vine. Ervaar met deze heerlijke parfumolie ook de elegante fleurige compositie van witte bloesem en warme, kruidige elementen en zachte vanille. De geur is een heerlijke compilatie van een kruidige bloemenweelde.

 

De geur is bloemig van een lelie en warm van witte musk , en fris door de groene noten

Snapbar Black Oudh

€ 3,95

Snapbar Black Oudh

€ 3,95

De herkenbare Rituelen waxmelts van de Private Collection Black Oudh. Ervaar met deze heerlijke melt ook de geur op basis van zwart agarhout. De intense houtachtige geur brengt u naar het Verre Oosten voor een exotische trip.

De herkenbare Rituelen waxmelt van de Private Collection Savage Garden.
Een sprankelende frisse geur gebaseerd op de groene noten van vetiver en citroen, aangevuld met kruidige en rustgevende muskaatsalie.

 

De herkenbare Rituelen waxmelt van de Private Collection Orris Mimosa.
Deze compositie biedt een ware ervaring van bloemige verfijning. Pure viooltjes en irisnoten worden gecombineerd met lederaccenten en krachtige houtnoten.

Snapbar Tsuru

€ 3,95

Snapbar Tsuru

€ 3,95

De herkenbare Rituelen waxmelt van de Limited Edition Tsuru.

Ervaar met deze heerlijke melt het gevoel van puur geluk en vrede. Een sprankelende geur van zwarte den welke een warme en ontspannen sfeer creëert met betoverende noten van pijnboom.

De herkenbare Rituelen waxmelts van Goji Berry. Ervaar met deze heerlijke melts ook het ultieme frisse gevoel van o.a. de gojibessen, de bloemige geur van een boeket rozen, welke gezoet wordt afgerond met een kleine 'touch' van de zwarte bes.