Doosje Voorjaar

€ 5,95

Doosje Voorjaar

€ 5,95

Met 7 voorjaar/zomergeuren!

 

Kleur van het doosje is doorzichtig!

Heerlijke kersengeur

Snapbar Mango

€ 3,95

Snapbar Mango

€ 3,95

Deze tropische mango geur ruikt net als het echte fruit.

Snapbar Mimosa

€ 3,95

Snapbar Mimosa

€ 3,95

Mimosa is een wonder van de natuur, een boom met een unieke uitstraling en een geur als geen ander.
Onze mimosa geur is een sterk geconcentreerd, die wordt gewonnen uit de bloemen van de mimosa boom.
Zijn zoete en bloemige geur maakt het een populaire geur.

Snapbar Sweet Pea

€ 3,95

Snapbar Sweet Pea

€ 3,95

Yankjee heeft de Sweet Pea uitgebracht.. Sweet Pea is een geurenmix van vele bloemen, echter zijn ze allen familie van de Lathyrus (pronkerwten) en de Lilly of the Valley (Lelietje der Dalen). Dus een mooie aangelegde traditionele Engelse tuin met lathyrus, hyacinten, lelietjes van dalen, wilde jasmijn en viooltjes, allemaal in roze en lila tinten overgoten met lichte kruiden en witte musk.

Snapbar Hibiscus

€ 3,95

Snapbar Hibiscus

€ 3,95

Heerlijke geur voor een Zwoele avond
Met Hibiscus & roos als de boventoon , maar ook een vleugje orchidee.

Snapbar Beach Day

€ 3,95

Snapbar Beach Day

€ 3,95

Top: Citroengras

Hart: Orchidee, Cipres

Basis: Ylang Ylang, Sandelhout

Dit is een vrolijke mix van fruit en bloemen. Als u niet van fruitgeuren houdt omdat ze te zoet zijn, probeer Abrikoos/Freesia. Het is echt een heerlijke mix waar u van zult houden.

Zonnestraal is een fruitige mix van rabarber, mandarijn, citroen, perzik, roos en jasmijn. Noten van muskus, vanille, tonka en amberhout voegen diepte toe.

Vanilla Cream, een heerlijke volle cremige Madagascar vanille geur gemaakt van rijpe vanillestokjes zoals u die in een banketkeuken verwacht. Volvette vanille die door iedereen herkend wordt.

 Honey Bee Blossom, een lieve zachte samenstelling van voorjaarsbloemetjes die net zijn ontloken bezaaid met douwdruppels. De bijen viegen van bloemetje naar bloemetje en laten hun zachte voetjes overal stuifmeel sporen na. Deze geur is een combinatie van voorjaarsbloesems met wat bloemige honing tonen.

Monoi de Tahiti geurolie is een luxe, exotische geur die de essentie van het tropische paradijs van Tahiti weergeeft. Het zoete, bloemige aroma is zowel verfrissend als kalmerend.

De geur van Groene Appel wordt vaak beschreven als helder, sappig en licht zoet. Het heeft een fris en fris aroma dat doet denken aan het bijten in een vers geplukte appel, met hints van zuurte en zoetheid. De geur wordt vaak geassocieerd met de herfst en het terug-naar-school-seizoen, en wordt gebruikt in veel seizoensgebonden producten zoals kaarsen, luchtverfrissers en kamersprays.

Hyacintjes in het Bos, een lieve zachte boshyacintjes gevangen in een fles. Verwacht niet de overdadige zware parfumgeur van de bekende bolhyacint, maar een zachte bloemengeur aangevuld met wit hout en voorjaars blaadjes.

Lieve Freesia, een bos mooie zachte en lieve alle kleuren freesia's. Je houd van de geur of het verafschuwt ze. Prachtige ouderwetse kambloem, die eigenlijk het meest door onze grootmoedertjes worden vertroeteld. 

 Fresh Herbs, een fijne mix van zomerse groene kruiden, fris peperige samenstelling van kruiden die zich in de zomerzon hebben kunnen ontwikkelen. Kruiden waar je blij van wordt en niet alleen in de pesto.

Make My Day! Een fijn combinatie die het opstarten van je dag wat draaglijker maakt. Lekkere frisse en toch heel zachte citruscombinatie, een paar druppeltjes lemon bij een liedje op de radio, wat musk tonen en een witte bes maken het begin van je dag een vrolijke aangelegenheid. 

Tender Lime Blossoms is een frisse en toch mysterieuze geur met een citrus basis. Ze is fris, groen, koel en toch ook breekbaar, limes zijn aanwezig maar het gaat bij deze melts meer om de bloesems van de limes dan om de vrucht, zij is zachter maar heeft onmiskenbaar een lime basis waar je niet omheen kunt.

White Lavender Flowers, ze is toch behoorlijk anders dan de welbekende paarse lavendelbloesems die we uit Frankrijk kennen. Dit is een zachtere en zeer zeker een lievere lavendelgeur, ze is erg toegankelijk en heeft een tipje van vanille tonen, sommige herkennen er een hint van frambozen in, echter kunnen wij dat niet onderschrijven, deze melt heeft wel met dat rustgevende karakter waar lavendel zo bekend om is.

Flamingo's are Pink is gekozen omdat ze bol staat van de bessen met bessen en nog meer bessen. Bij een overdaad aan bessen verkleur je vanzelf en omdat er ook nog eens wat tonen van zoetige sinaasappeltjes, wilde kersen en aardbeitjes in zitten kwamen we op de flamingo uit, ze wordt afgerond door lichte vanille met witte musk tonen.

Snapbar Citronella

€ 3,95

Snapbar Citronella

€ 3,95

Citronella , muggen en ander ongedierte haten het. Of het een favoriete olie qua geur is dat laten wij aan u over, maar als u buiten wilt zitten zonder vliegende beestjes dan is Citronella een uitstekende bondgenoot. Verwar haar niet met Lemongrass, dat is een totaal andere waxmelts.

Snapbar Zee Mist

€ 3,95

Snapbar Zee Mist

€ 3,95

Snapbar Lemongrass

€ 3,95

Snapbar Lemongrass

€ 3,95

Lemongrass, heerlijke *beestjes* verdrijver. Deze melt is mooi fris heeft een fijne lemongeur, lekker als je toch nog even in de tuin met dat lekkere glaasje wilt zitten maar de muggen je lastig vallen. Of als je visite hebt gehad en je huis ruikt naar dingen waar je niet blij van wordt, gebruik dan lemongrass en laat je verrassen door de frisheid.

Snapbar Coconut

€ 3,95

Snapbar Coconut

€ 3,95

Een heerlijke ietwat zoetige en eigenlijk ook een ongrijpbare geur die we allemaal kennen. Is het niet als onderdeel van de Pina Colãda dan is het wel van het cocosbrood of die bounty reep. 

 Fruity Luscious is een hemelse fruitmix in een melt. Rijpe perzikken, Tropische papaya's worden overgoten door zachte groene grassen en jonge blaadjes en afgerond door rode bessen en een snufje foelie voor het kruidje. Veel fruitgeuren hebben iets scherps, deze heeft dat totaal niet. Lekkere zachte vruchten met een kleine kick.

Snapbar Mojito

€ 3,95

Snapbar Mojito

€ 3,95

Mojito C, een welbekende mix van lime, gecrushed ijs, wat pepermunt blad en rum. Lekker frisse mix waar een hintje van grapefruit doorkomt.

 Turquoise Sky is een type Yankjee, crispy, zoutige mix met zeegrasjes die je neus kietelen. Lekker zeefrisse geur met een lieve hint van cremige musk alsof je aan het strand zit met uitzicht over een turquoise zee.

 De geur van de Jasmijnbloem, een van de meest gebruikte geuringrediënten. Het ruikt warm, bloemig/fruitig en geeft een exotische aroma af.

Snapbar Gras

€ 3,95

Snapbar Gras

€ 3,95

Heerlijke geur van vers gemaaid gras. 

 

Pear & Freesia. Een heerlijk frisse geur met frisse topnoten van bergamot, citroen en peer. Verfijnde geurtonen van magnolia, orchidee, roos en Muguet vormen de middentonen. Dit alles gevolgd door een sterke basis van musk, gedroogde amber en een vleugje patchouli.

Van deze complexe en groene geur krijg je geen genoeg. Het heeft tonen van sprankelende cassis, roze grapefruit, bergamot, klimop en lelietje-van-dalen. Het eindigt met tonen van wilg, violet en musk. 

Snapbar Butterfly

€ 3,95

Snapbar Butterfly

€ 3,95

Butterfly , een lieve niet al te zware samenstelling van zacht fruit, wat appeltjes die overgaan naar lelietje van dalen, rozenknopjes, appelbloesem en zacht roze bloemenblaadjes om te worden afgerond door een basis van witte musk en wit hout. Een mooie zachte geur alsof een vlinder je neus streelt.

Sale!

Snapbar Island Oasis

€ 3,95 € 2,95
Sale!

Snapbar Island Oasis

€ 3,95 € 2,95

Topnoten van oceaan en citrus worden geaccentueerd door middelste tonen van rauwe kokos en grapefruit in de melts van Island Oasis. De basis van deze exotische blend bestaat uit tonen van muskus met een vleugje vanille. Als we zouden stranden op een tropisch eiland omringd door oceaan, bloemen en fruit, kunnen we ons voorstellen dat het zo zou ruiken!