Uitverkocht

Mini La Fleur

€ 3,75
Uitverkocht

Mini La Fleur

€ 3,75

La Fleur by Ken, het zusje van La Amore, beide uitgebracht door Ken enzo. La Fleur is de Flower, La Amore is de Amour. Ken enzo geuren onderscheiden zich door lichte tonen van veel ingredienten, Bulgaarse rozen, bessen, mandarijntje en rozebottels die worden aangevuld met viooltjes, rozenknopjes, jasmijn en gompastinaak afgerond door witte musk en een tipje wierook.

De herkenbare Rituelen Orange Boeddha. Ervaar met deze heerlijke frisse waxmelts ook het ultieme gevoel van de verkwikkende geur van zoete sinaasappel en cederhout.

 

De sprankelende, kruidige friszoete geur van zoete sinaasappel stimuleert je energie en stelt je instaat om een goed humeur te creëren. Dit in combinatie met geur van cederhout heeft een ultiem effect op uw gesteldheid.

Mini Rollercoaster

€ 3,75

Mini Rollercoaster

€ 3,75

Rollercoaster een fraaie mix van alles , eigentijds, uniek en kleurrijk, Rode Vruchten, Oranje Citrus schilletjes, Zijdezachte perzikken, Breekbare frambozen, Roze Kauwgomballen, Blauwe Bloemen, Witte musk en een zweem van berkenhout. Een Rollercoaster van geuren

Mini Gingerbread

€ 3,75

Mini Gingerbread

€ 3,75

Gingerbread. De Geur van homemade peperkoekjes met een vleugje cinnamon. Een heerlijk betoverende geur van peperkoek en het kruid zonder te ziekelijk zoet te zijn. Altijd een feestelijke favoriet.

Van het bekende merk V&R , Spicebomp

Chantelle  Cocoloco , is een type damesgeur afgeleid, maar nooit precies hetzelfde, van een uitgave uit het wereldberoemde huis met het meest bekende getal. Onze cocoloco is een kruidige Oriëntaalse samenstelling die begint met wat koriander, perzikken, jasmijn en rozen om over te lopen naar kruidnageltjes, klaver en mimosa en wordt afgerond door o.a. amber, labdanum tonka en civet.

Home Sweet Home, deze samenstelling heeft veel weg van de beroemde kaarsenfabrikant, Yankjee. Niets mooiers dan thuis! Mooie licht kruidige samenstelling van knisperende dennenappels in het vuur, een pot vers gezette thee, een bosje verse theerozen rozen op tafel en een appeltaart in de oven. Kortom een mooie warme mix met als extra wat bessen, sinaasappelschilletjes en een flinke toef kaneel.

Mini Fairy Dust

€ 3,75

Mini Fairy Dust

€ 3,75

 Een heerlijk betoverende geur met "little sparkles of sunshine" die zich een weg zoeken door een zacht poederachtig zoet bloemenboeket. De vol romige musk en zacht sandelhout vormen de basis van deze geur. Gewoonweg betoverend.

Kleur is Lila

Heerlijk ruikende minimelts Lavender Fields. Deze Lavender Fields mini's is er eentje die je ook direct herkent.

De sterke tonen van lavendel met de milde hints van ceder en citroen.

Mini Hokey Pokey

€ 3,75

Mini Hokey Pokey

€ 3,75

 

Hokey Pokey, wat kunnen we over Hokey Pokey vertellen behalve, wat de naam doet vermoeden, dat ze magisch is. Een betoverende mix van witte bloemen, een lichte hint van kruiden en delicate musk met ronde vanille tonen.

Mini Cekays First

€ 4,50

Mini Cekays First

€ 4,50

 CeKays First for All is zonder namen te noemen een type van One in die herkenbare matwitte fles. Een frisse aromatische geur die al heel veel jaren een vaste plaats in de parfumerie heeft veroverd. Ze begint met wat citrusvruchten die overgaan naar bloemige tonen van de iris, jasmijn en zachte rozen om te worden afgerond door amber, thee en groene bladeren.