Aromasteen Vlinder

€ 6,50

Aromasteen Vlinder

€ 6,50

Gebruiksaanwijzing: een paar druppels essentiële olie of een mengsel van essentiële oliën op de aromasteen druppelen. De olie trekt in de poreuze steen en verdampt geleidelijk, waardoor de geur van de olie de ruimte vult. Met name geschikt voor kleine ruimten: slaapkamer, hal, toilet of in de kleerkast

Een paar druppels essentiële olie of een mengsel van essentiële oliën op de aromasteen druppelen. De geur zal de kleine ruimte vullen.

Olie Maneschijn

€ 6,95

Olie Maneschijn

€ 6,95

Bevat o.a. lavendel, neroli, benzoe, petitgrain, lavandin en roomse kamille vormen een mengsel dat ideaal is voor het slapen.

5ML

Olie Rozemarijn

€ 5,95

Olie Rozemarijn

€ 5,95

Ideaal tijdens het studeren: werkt concentratieverhogend, versterkt het geheugen, helpt bij vermoeidheid en is activerend.

Extractie, kleur en geur:

Stoomdestillatie van de rijpe, gekneusde vrucht. Een licht groen-gelige vloeistof. De geur is fris en fruitig met een vleugje bitter. De botanische naam is Citrus aurantifolia.

Land van herkomst: Mexico

Inzetbaar voor:  Sfeervolle geurbeleving, voor de huid, lymfe, longen & luchtwegen, urogenitaal gebied, voor psychisch, emotioneel en spiritueel welzijn.

Contra-indicaties:

* In warm water kan sensibilisatie optreden bij oliën van citrus. Is niet fototoxisch, aangezien de daarvoor verantwoordelijke coumarinen niet in gedestilleerde limoenolie voorkomen.

5ml

Olie Horizon

€ 6,95

Olie Horizon

€ 6,95

Horizon

Met o.a. engelwortel, palmarosa en petitgrain. Horizon geeft verlichting en verzachting bij verdriet en teleurstellingen. Het werkt kalmerend bij gespannen gevoelens.

Olie Citronella

€ 4,95

Olie Citronella

€ 4,95

Citronella is een hoge grassoort afkomstig uit Java of Sri Lanka. Deze olie werd voorheen Melisse Indicum genoemd. De olie is een stoomdestillatie van het verse, halfdroge of gedroogde gras. De olie is krachtig en heeft een citroengeur met ene kamferachtige ondertoon.  Het is een geelbruine dunne vloeistof, rijk aan citronellol. De botanische naam is Cymbopogon nardus.
Voor 1 kilo olie is 100 kilo gras nodig.

Waarvoor wordt deze olie gebruikt?

  • Is opwekkend
  • Insecten werend
  • Luchtzuiverend
  • Bevordert het afweersysteem
  • Bij een vette huid
  • Verzachtende invloed op het hoofd

Contra-indicaties & andere bijzonderheden:
Niet gebruiken op een gevoelige en beschadigde huid. Kan huidirritaties veroorzaken, speciaal wanneer het wordt toegevoegd aan warm water. Niet gebruiken tijdens zwangerschap. Bewaar de olie in de koelkast.

Extractie, kleur en geur

Deze olie is verkregen door de koude persing de verse schil van de rijpe sinaasappel. De kleur gaat van heldergeel  naar warm oranje. De geur is zoet, fruitig, met een frisse ondertoon. . De botanische naam is: Citrus sinensis

land van herkomst: Brazilië

Deze olie is biologisch geteeld en daardoor zijn er geen kunstmest en chemische stoffen gebruikt tijdens het telen en tijdens het verwerkingsproces na de oogst.

Inzetbaar voor: als opvrolijkende  sfeergeur, werkt ontspannend voor jong en oud, huidzorg, verwarmend bij kou

Olie Regenboog

€ 6,95

Olie Regenboog

€ 6,95

Bevat o.a. bergamot, lavendel, petitgrain, rozemarijn, ho-blad, jasmijn, mandarijn en sinaasappel. Een frisse, lekkere geur met een ontspannende werking.

5 ML