Rollercoaster een fraaie mix van alles , eigentijds, uniek en kleurrijk, Rode Vruchten, Oranje Citrus schilletjes, Zijdezachte perzikken, Breekbare frambozen, Roze Kauwgomballen, Blauwe Bloemen, Witte musk en een zweem van berkenhout. Een Rollercoaster van geuren

Forgiveness, hoe gaan we deze onder woorden brengen zonder haar tekort te doen. Forgiveness is een mooie poederige ietwat zacht zoetige en ook weer niet zoete samenstelling. 

Uitverkocht

Snapbar Fairy Dust

€ 3,95
Uitverkocht

Snapbar Fairy Dust

€ 3,95

Fairy Dust. Een heerlijk betoverende geur met "little sparkles of sunshine" die zich een weg zoeken door een zacht poederachtig zoet bloemenboeket. De vol romige musk en zacht sandelhout vormen de basis van deze geur. Gewoonweg betoverend.

Topnoten zijn; Bergamot - Appelschil.

Middentonen zijn; Lelie, Roos.

Basisnoten zijn; Vanille, Patchouli, Sandalwood en Musk..

 salie & wierook  is complex en aards. De noten zijn sinaasappel, lavendel, roos, salie, eucalyptus, dennen, tonka, patchouli, guaiac hout, cederhout en vetiver.

Snapbar Dream

€ 3,95

Snapbar Dream

€ 3,95

 Dream is een type van Lenora's Dream. Ze is uitgebracht als een unstoppable en als vloeibare versie. Een fijne wasverzachter of pareltjes geur van luxueuze lavendel, zijdezachte vanille en een cederhouten ondertoon.

 Rich Lavish is een type van Lenor'as Lavish Don't Stop, ook wel Unstoppable genoemd. Deze geurmix bestaat uit Rijpe perzikken die zijn overgoten met witte bloemen en rijke vanille creme getopt met luxe sandelhout.

5 stuks

Spring is Coming is een type van Lenore's Unstoppables Spring. Een voorjaarsgeur die in geurparels of geurboosters is gestopt hebben wij in vloeibare vorm, een mix vol lentebloemen wat cederhout afgerond met zachte patchouli tonen.

Bijntje Heaven

€ 3,95

Bijntje Heaven

€ 3,95

Bijntjes Nectar in Heaven is een afgeleide van een bekend wasverzachter merk. Deze geurenmix begint met mooie bloemen en een paar druppels sappige perzikken die worden aangevuld met rood fruit, dan loopt deze geur door naar een exotisch bloemenboeket met een scheutje citroen om afgerond te worden door tonkabonen, amber en hout.

Bijntjes Passionated Fuchsia, soms ook Fuchsia Passion genoemd. Een afgeleide van een fijne wasverzachter, ze kietelt je neus door de zachtzoete bloesems aangevuld met rood fruit om te worden afgerond door licht kruidige vanille tonen.

5 stuks

Kleur is geel

Jungle Waterval

€ 3,95

Jungle Waterval

€ 3,95

Haal het buitenleven naar binnen met Jungle Waterval geurolie. Het is een frisse mix van bergamot, cipres, lavendel, muskus, sandelhout, en cederhout. Het bevat ook essentiële oliën van sinaasappel en salie.

Topnoten van oceaan en citrus worden geaccentueerd door middelste tonen van rauwe kokos en grapefruit in de melts van Island Oasis. De basis van deze exotische blend bestaat uit tonen van muskus met een vleugje vanille. Als we zouden stranden op een tropisch eiland omringd door oceaan, bloemen en fruit, kunnen we ons voorstellen dat het zo zou ruiken!

Snapbar Ocean

€ 3,95

Snapbar Ocean

€ 3,95

Ocean  type Lenora's Fresh van Don't Stop of Unstoppable in de turquoise (blauw-groen) gekleurde dop. Een mooie mix van sprankelende citrus, fruit omgeven met witte bloemen. 

Snapbar Spring

€ 3,95

Snapbar Spring

€ 3,95

Spring  is een type van Lenore's Unstoppables Spring. Een voorjaarsgeur die in geurparels of geurboosters is gestopt hebben wij in vloeibare vorm, een mix vol lentebloemen wat cederhout afgerond met zachte patchouli tonen.

Uitverkocht

Snapbar Duizend wensen

€ 3,95
Uitverkocht

Snapbar Duizend wensen

€ 3,95

Duizend Wensen  opent met noten van kweepeer, sterfruit en mousserende wijn, gevolgd door een bloemig hart van verse pioenrozen, roos en fresia op een basis van zoete suiker, amber, sandelhout en zachte muskus. Vergelijkbaar met de geur A Thousand Wishes van het merk Bath and Body Works.

Snapbar Linnen

€ 3,95

Snapbar Linnen

€ 3,95

Linnen waxmelts zijn een frisse mix van bloedsinaasappel, zeebessen, passievrucht, framboos, stervrucht, rozenwater, viooltjesblad, tijm en muskus.

Uitverkocht

Bubbie Bubbles

€ 3,95
Uitverkocht

Bubbie Bubbles

€ 3,95

Bubble Gum en Bubblicious Bubble Gum, de ene is beslist de andere niet, alleen de bellen zijn bij beide mooi roze en groot.   Een heerlijke kauwgomgeur uit de USA en in Nederland bij de betere snoepwinkels en in veel bioscopen te koop. Prachtig roze, lekker fruitig, plakkerig en zoet zonder het gevoel te krijgen dat je alleen suikers ruikt.

Snapbar Butterfly

€ 3,95

Snapbar Butterfly

€ 3,95

Butterfly , een lieve niet al te zware samenstelling van zacht fruit, wat appeltjes die overgaan naar lelietje van dalen, rozenknopjes, appelbloesem en zacht roze bloemenblaadjes om te worden afgerond door een basis van witte musk en wit hout. Een mooie zachte geur alsof een vlinder je neus streelt.

Snapbar White Musk

€ 3,95

Snapbar White Musk

€ 3,95

MADE BY DAPHNE!

White Musk een type Witte Musk van die overbekende Body in Shop white musk, een samenstelling van prachtige witte bloemen, een stuk lichter en zachter maar zeker net zo romig, mooi en sensueel, en onmiskenbaar een muskgeur.