Het is een verfrissende mix van groene munt, pepermunt, akkermunt en een vleugje zwarte thee.

Lift it Up! is een type Lenora's Uplifting.

De zoete en delicate geur van de Lily of the Valley is een rustgevende 'witte' en vrouwelijke geur die zachte bloemen-ondertonen heeft en een zuivere, schone geur is. Brand een kaars of waxmelt in je kamer op een koele lentemiddag, laat de Lily of the Valley geur zweven op de wind en laat jezelf tot rust komen en je innerlijke balans herstellen.

De geur van de Jasmijnbloem, een van de meest gebruikte geuringrediënten. Het ruikt warm, bloemig/fruitig en geeft een exotische aroma af.

De geur van Kaapse Viooltjes

Voertuig Startgrid

€ 2,95

Voertuig Startgrid

€ 2,95

Wij zelf vinden het ruiken naar als je een een werkplaats voor auto's in komt lopen :-)

Startgrid , wat is dat nou voor een samenstelling? Ze is vreemd, eigenaardig, herkenbaar en toch ook weer niet. Wat ruik je allemaal: olie, verbrande rubber bandjes, schaars geklede dames in de pitstraat, octaan en ja wat nog meer, de sfeer van grote zonnebrillen met net even te blond of te kleurrijk geverfde haren, te kleine jurkjes of te grote broeken, net even te veel of te grote sieraden, veel waar TE voor staat. Een geur die je op kunt snuiven in de wereld van het auto racen, of het nou Formule 1, Indycars of stockcar racing is, een geur die we hebben opgenomen gewoon omdat ze vreemd, raar en herkenbaar is.

Eucalyptus & Spearmint, of is het Spearmint & Eucalyptus, de een vult de ander aan. Het is een Bath en Body that Works type olie, heerlijk frisse mix van Limoentjes, sinaasappelschillen die overlopen naar Eucalyptusblad, peterselie, spearmint met een lavendbloemetje afgerond door sago en zachte hout tonen. 

Make My Day! Een fijn combinatie die het opstarten van je dag wat draaglijker maakt. Lekkere frisse en toch heel zachte citruscombinatie, een paar druppeltjes lemon bij een liedje op de radio, wat musk tonen en een witte bes maken het begin van je dag een vrolijke aangelegenheid. 

. Het begint met tonen van zwarte bes, roze peper, rabarber, roos, violet, bessen, jasmijn en patchouli. Noten van amber, sandelhout, cederhout, muskus en iris voegen complexiteit toe.

 Dark Diamond is een type van Lenora's Black Diamond

Spring is Coming is een type van Lenore's Unstoppables Spring. 

Snapbar Fairy Dust

€ 3,95

Snapbar Fairy Dust

€ 3,95

Fairy Dust. Een heerlijk betoverende geur met "little sparkles of sunshine" die zich een weg zoeken door een zacht poederachtig zoet bloemenboeket. De vol romige musk en zacht sandelhout vormen de basis van deze geur. Gewoonweg betoverend.

Blackened Amethyst, een type van BBW's Black Amethyst, chique, verleidelijk, zelfbewust en levenslustig, allen termen die horen bij deze samenstelling. Een harmonieuze en eigenzinnige combinatie van bergamot, vetiver, camelia’s, lime, frisse aqua en exotisch sandelhout.

De geur van een bosrijke omgeving van evergreens terwijl verse dennennaalden vallen tussen aromatische witte ceder en musk, met een winters touch van citrus.

Topnoten zijn; Bergamot, Wilde bloemen, Zwarte bes.

Middentonen zijn; Balsem, Kasjmier, Hout, Tonka.

Basisnoten zijn; Grenen, Eikenmos, Dennennaalden.

Oriental Oudh, hoe brengen we deze mooie samenstelling nou echt onder woorden. Ze is een rijke, warme, houtachtige en veel voorkomende geur in het Midden Oosten met tonen van donkere musk, agarhout en roos. Eigentijds en aanwezig maar zeker niet meer onbekend. Liefhebbers van musk, sandelhout en patchouli combinaties zullen haar zeker waarderen.

Snapbar Bubblegum

€ 3,75

Snapbar Bubblegum

€ 3,75

De zoete,fruitige geur van een grote roze kauwgum

Snapbar Rose Gold

€ 3,95

Snapbar Rose Gold

€ 3,95

Deze geur herinnert ons aan de manier waarop roségoud eruitziet als het licht erop valt. U zult genieten van de zoete en zachte mix van kokos, snoepappel, framboos, rode bes, tulp, fresia, heliotroop, roos, kasjmiermuskus, vanille en amber.

Unexpected Beauty is een zoetige samenstelling waar je onverwachts door gevangen wordt. Zomaar ineens is daar die schoonheid van geuren in deze mix die bestaat uit een dikke cremige vanille met cocosbloemen suikers, een scheutje zoete sinaasappels en wat citrus, een handvol ingelegde rode amarena kersen afgetopt met cocosroom. Een onverwachtse schoonheid.

 Eucalyptus & Spearmint, of is het Spearmint & Eucalyptus, de een vult de ander aan. Het is een Bath en Body that Works type wax, heerlijk frisse mix van Limoentjes, sinaasappelschillen die overlopen naar Eucalyptusblad, peterselie, spearmint met een lavendbloemetje afgerond door sago en zachte hout tonen. 

Snapbar Eucalyptus

€ 3,95

Snapbar Eucalyptus

€ 3,95

 Mintyliptus, een frisse samensmelting van mintblaadjes met eucalyptus. Een fijne combinatie, eucalyptus heeft de eigenschap een nogal scherpe geur te zijn, mintblad is een herkenbare maar niet al te scherpe mintgeur. Samen zijn ze heel lekker fris zonder scherp te zijn.

Creamy Dove is een type van de allereerste uitvoering van Dove zeep, dat mooie witte ovale blok met een duif erin. Uiteraard is deze nooit identiek omdat de maker van Dove zijn samenstelling nooit prijs zal geven, echter is deze mix wel vergelijkbaar, heerlijk bloemig, romig, complex met iris, ceder, zachte rijpe vruchten wat muskus en een beetje vage zoetige patchouli.

Deze Lavender Fields parfumolie is er eentje die je ook direct herkent.

De sterke tonen van lavendel met de milde hints van ceder en citroen.

Bright Patchouli is een lieve en heldere patchouli mix. Niet al te zwaar maar wel een patchouli met extra vetiver en kampfer tonen. De donkere patchouli is niet de geur die u in deze melts vindt en toch is er een herkenbare patchouli toon.

 Outstanding Bloom is een type van Lenora's Exotic Bloom. Ze is een compositie die start met bloedsinaasappels en citrus schilletjes om door te lopen naar een bloemenakkoord van Jasmijn, irissen en pioenrozen, die vervolgens afgerond worden door wat amber, saffraan en ceder.

Fresh Linnen is die geur die je verwacht van pas gewassen linnengoed met een frisse wasverzachter. Een geur van poederige witte musk, een beetje pioenroos, was jasmijn en een hint van seringen.