Adventkalender

€ 17,50

Adventkalender

€ 17,50

 Beperkt verkrijgbaar!

24 Doosjes met 24 verschillende geuren

Kerstbal rood

€ 4,95

Kerstbal rood

€ 4,95

Leuke kerstbal met 2 zakjes mini's van Fleur.

Geuren wisselen!!

Kerstbal groen

€ 4,95

Kerstbal groen

€ 4,95

Leuke kerstbal met 2 zakjes mini's van Fleur.

Geuren wisselen!!

Kerstdoosje

€ 6,95

Kerstdoosje

€ 6,95

Een leuk doosje gevuld met 5 geuren in verschillende zakjes.

In ieder zakje 5 kerstmelts

LET OP! GOEDE AFBEELDING VOLGT

Colorfull Christmas, Kleurrijk, dat is deze compositie zeker, niet traditioneel vanwege de uitgebreide basis van een uitgebreide selectie Tropische vruchten aangevuld met kaneel, kruidnagels, steranijs, afgerond door frisse pepermuntjes, maretak om onder te zoenen en sparregroen voor de Kerst.

Cozy Christmas. De geur van warme citruskruiden met topnoten van sinaasappel, citroen en mandarijn, een hart van kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, litsea en sinaasappelbloesem. Dit alles verder aangevuld met de accenten zachte vanille en patchouli.

 Mistletoe Kisses. Een heerlijk betoverende geur met nuances van van appel, cassis en meloen, gevolgd door jasmijn en lelie, opgetild door kruidige hints van kaneel en kruidnagel. Dit in combinatie met diverse kostbare houtsoorten, warme amber en patchouli. Topnoten zijn dennen, limoen, groene bladeren, basilicum, rode pepers, appel, cassis en meloen. Middentonen zijn jasmijn, lelie, kaneel en kruidnagel met Basisnoten van cederhout, sandelhout, amber, patchouli en mos.

Santa's Memories is een liefdevolle hartverwarmende samenstelling die je terug brengt naar ooit, ooit toen we nog allemaal rondom de Kerstman zaten en blij waren met alle mooie verhalen. Santa's Memories is een warme mix van kaneelstokjes, iets kerstgroen, kruidnageltjes, sinaasappelschilletjes afgerond met veel warme vanille.

 Northern Lights. Onze versie van de populaire cosmetische geur van de badbommengigant Lu$h.

Topnoten: Icing Bergamot en Italiaanse Limoen
Middentonen: Kruidnagelblad, Lily of the Valley, Zijde
Basisnoten: Frosted Musk, White Amber en Zwarte Vanille