Welke bar moet ik kiezen ?

Met zo veel heerlijke geuren begrijpen we dat het lastig kan zijn om een keuze te maken 😉Bij het maken van een keuze raden we aan om rekening te houden met de geur en de werking. Bij onze Shampoo Bars staat bijvoorbeeld aangegeven voor welk haartype deze geschikt is.

 

Hoe gebruik ik de bars?

 

We begrijpen dat het even wennen kan zijn om over te stappen van een vloeibaar product naar een product in vaste vorm maar we weten zeker dat je dit zo onder de knie hebt! 

1. Maak jouw Shampoo, Body of Conditioner Bar nat en wrijf deze tussen je handen (rechtsteeks over je haren of lichaam kan ook).

2. Je zal zien dat de Bar gelijk begint te schuimen 

3. Wassen maar! 😉

 

Hoe bewaar ik jullie producten?

 

Wij biezen verschillende duurzame en super handige accessoires aan om de Bars op te bewaren. Denk aan bamboe zeepschaaltjes, reisblikjes, een zakje voor de laatste restjes of bijvoorbeeld een handige organizer die je kan ophangen in je badkamer.

Om optimaal gebruik te maken van jouw Bar is het belangrijk dat deze na gebruik goed de kans krijgen om op te drogen. Hoe sneller ze drogen, hoe langer ze meegaan. Daarom raden wij aan om hier onze accessoires voor te gebruiken.

 

Bevatten jullie producten SLS of SLES?

Onze producten bevatten géén SLS of SLES.

 

Bevatten jullie producten parfum?

Een gedeelte van onze producten is gegeurd met parfum en een aantal van onze producten zijn helemaal parfumvrij. Deze verkrijgen hun geur door natuurlijke oliën. De producten met de geuren Citrus, Lavendel en Eucalyptus – Tea Tree zijn parfumvrij.

 

Bevatten jullie producten parabenen of siliconen?

Wij kiezen voor milde, milieuvriendelijke en natuurlijke ingrediënten. Onze producten bevatten daarom géén parabenen en siliconen.

 

Zijn jullie producten dierproefvrij?

Ja, al onze producten zijn dierproefvrij. Omdat wij het hele productieproces (van ontwikkelen tot produceren) zelf in de hand hebben testen wij alle producten zelf. We verkopen immers alleen producten waar we zelf voor de volle 100% achter kunnen staan.